Houtconstructie Ede BV maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.

kernwaarden

Waarom Houtconstructie Ede?

Van en voor professionals in de bouw. Dat is waar Houtconstructie Ede BV (HCE) voor staat. Wij zijn graag uw partner bij het verduurzamen van hout en houtproducten. Door de samenwerking met Tulp bijl Hout en Bouwstoffen Import BV in Ede, Arnhem en Amersfoort en Schoute Bouwmaterialen BV uit Veenendaal kunt u ook bij ons terecht voor bouwmaterialen en gereedschappen. En: een deskundig advies en een goede service. 
Daarnaast heeft HCE een samenwerking met Timber Coating Gelderland BV die beschikt over een eigen spuiterij en lakstraat waardoor uw houtproduct gegrond of op elke kleur kan worden bewerkt en geleverd. 

De kernwaarden van HCE zijn: 
  • Betrouwbaar
  • Professioneel
  • Service

Betrouwbaar
HCE heeft al een lange historie en diepe wortels in de regio. HCE maakt deel uit van een groep familiebedrijven met ervaren en betrokken personeel. Betrouwbaar in zaken betekent voor ons: afspraak = afspraak. HCE heeft een hoge leveringsbetrouwbaarheid, levert hoge kwaliteit en goede service.   

Professioneel
Van en voor professionals. Houtconstructie Ede richt zich op de zakelijke markt werkt uitsluitend met goedgekeurde impregneer middelen. Onze installatie is compleet geautomatiseerd en wordt jaarlijks gekeurd waardoor de kwaliteit gewaarborgd is. Ook beschikken wij over een droogkamer waar het hout onder de beste condities wordt gedroogd. Uiteraard zijn ook particulieren welkom om hun hout te laten impregenern. Bij ons zusterbedrijf Tulp bijl Hout en Bouwstoffen Import BV die naast ons is gevestigd, kunt u ook terecht voor hout, bouwmaterialen en gereedschappen van professionele kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Bij HCE geven wij u graag deskundig advies over de keuze voor het juiste product en de toepassing hiervan. 

Service
HCE heeft service hoog in het vaandel staan en beschikt over een professionele droogkamer en eigen transport faciliteiten. HCE kan snel leveren en kan uw producten halen en bezorgen.


Bel mij