Houtconstructie Ede BV maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.

Houtconstructie Ede BV

IJzersterk

HCE is van oorsprong een succesvol leverancier van op maat gemaakte houten constructies voor de openbare ruimte, zoals veranda’s, vlonders, bruggen, fietsenstallingen. De laatste jaren heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in houtverduurzaming
door middel van een eigen hoge druk impregneerinstallatie. 

Door de nauwe samenwerking met Tulp Bijl Hout en Bouwstoffen B.V. en Timber Coating Gelderland B.V. kan men vele soorten en maten hout impregneren en eventueel ook gronden of op kleur leveren. HCE staat voor goede kwaliteit en snelle service met aandacht voor mens en milieu. Dit blijkt onder meer uit de ontvangen certificering van de organisaties die staan voor duurzaam bosbeheer de SKH en KOMO certificering die de kwaliteit van de houtproducten waarborgt.

Bel mij