Houtconstructie Ede BV maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.

Houtconstructie EdeHCE is een onderneming die is gespecialiseerd in het impregneren van hout en houten constructies. 
Ook levert HCE geimpregneerd hout en schuttingdelen uit voorraad. Ook geimpregneerde tuinmeubelen kunnen op bestelling worden geleverd.
Essentiële zaken als voorraad en automatisering worden centraal georganiseerd. De werknemers zijn betrouwbaar en beschikken over ruime vakkennis en jaren ervaring in het verwerken van houtsoorten en houtproducten.

Ruim 15 jaar

Houtconstructie Ede is in 2002 ontstaan. Het Gemeentelijk bosbedrijf  Ede heeft de impregneertak over  gedragen aan Houtconstructie Ede en deze heeft de werkzaamheden over genomen. In 2014 is het bedrijf toegetreden tot de Tulpgroep. Dit bedrijf bestaat inmiddels ruim 160 jaar en heeft een rijke ervaring in het leveren en bewerken van allerlei houtsoorten en houtproducten.
 


 
Bel mij